Kontakt

info@garniverset.dk

Butikken

Perlegade 71, Sønderborg

LANG YARNS

LANGYARNS er i dag blandt de førende mærker på verdensmarkedet inden for håndstrikkegarn. Deres passion for garn og mode, og glæde ved at opnå den højeste kvalitet, forenet med deres lange tradition inden for tekstilindustrien, driver LANGYARNS til at udvikle nye håndstrikkegarn.

LANG YARNS har produceret garn siden 1867 og er i dag en af de førende i verden. Med 150 års historie som et firma inden for tekstilindustrien er LANGYARNS en familievirksomhed, der nu er i sin 6. generation. 

Garniverset i Sønderborg
Garniverset i Sønderborg

Garnkollektioner

I butikken kan du finde et udvalg af garner fra LANG YARNS. Besøg os i Sønderborg og se det store udvalg.

LANG YARNS, som du kan købe i butikken

Se udvalg af farver fra LANG YARNS i butikken

LANGYARNS Amira

Amira

50/100
Bomuld/Nylon

LANGYARNS Baby Alpaca

Baby Alpaca

25/170
Alpaka

LANGYARNS Celeste

Celeste

50/200
Bomuld/Polyester

LANGYARNS Cloud

Cloud

100/260
Merino extrafine/Nylon

LANGYARNS Crealino

Crealino

50/165
Hør

LANGYARNS Lace Lame

Lace Lamé

25/310
Mohair/Silke

LANGYARNS Merino 400 Lace

Merino 400 Lace

25/200
Merino Extrafine

LANGYARNS Oceania

Oceania

50/140
Bomuld/Viscose

LANGYARNS Phoenix

Phoenix

100/270
Merino extrafine/Nylon

LANGYARNS Vaya

VAYA

50/200
Bomuld/Merino/Yak

LANGYARNS Yoko

YOKO

50/110
Akryl/Alpaka/Uld/Nylon

LANGYARNS Zen

ZEN

25/200
Merino/Alpaka/Silke

LANGYARNS Noble Camel

Noble Camel

LANGYARNS Noble Cashmere

Noble Cashmere

LANGYARNS Noble Yak

Noble Yak

Garn fra LANG YARNS

Amira

Amira præsenterer sig som et garn med en kædetrådstruktur, der skaber imponerende volumen og en utrolig luftig følelse af lethed. Dets sammensætning består af 93% bomuld og 7% nylon, hvilket gør det til et førsteklasses garn, velegnet til anvendelse i alle årstider.

Baby Alpaca

Baby alpaca fibre i de fineste nuancer fra naturen og moderne modefarver – det er ren forkælelse. LANG YARNS har kaldt det “Easywash”, fordi det er super nemt at vedligeholde. De har fjernet de skadelige kemikalier og fået certificering fra Ökotex, Bluesign og Reach, så du kan strikke med god samvittighed. Det er luksus, der er godt for dig og miljøet.

Celeste

Celeste består af 80% bomuld og 20% polyester, og takket være denne blanding kan du hurtigt skabe fantastiske resultater. Farverne er skinnende og lyse, som ædelsten, der glitrer. Dette garn er perfekt til dig, der elsker luksus. Du vil nyde at arbejde med det igen og igen, og når du bærer det, vil du stråle. Det er simpelthen forbløffende.

Cloud

Forestil dig farverne på en harmonisk regnbue, der spreder glæde i din hverdag. Når de kombineres, oplever du en farveeksplosion, der beriger din dag og giver dig energi. Dette garn består af 90% Virgin wool og 10% Nylon Superwash. Så udover at være kvalitet og let at vedligeholde, kan du også være sikker på, at det er blødt og farverigt som en drøm. Strik eller hækl med det, og lad det bringe lidt ekstra glæde til din kreative verden.
Garnet er uden mulesing**

Crealino

Et smukt garn lavet af 100% hør. Med hele 165 meter pr. 50 g kan du skabe de mest fantastiske designs. Dette hør er superblødt. Du kan bruge vaskemiddel med blødgøringsmiddel til skånevask for at holde høret glat. En smuk lille nøgle vil opfylde alle dine hørdrømme.

Lace Lamé

Kun de mest ekstraordinært fine og lange fibre, med en diameter på under 25 tusindedele af en millimeter, opfylder vores strenge kvalitetskrav for LANGYARNS “LACE LAMÉ”. Vi bruger desuden høj kvalitet silke og et metallisk, glansfuldt garn i tvindingen for at tilføje den delikate og skinnende effekt. Denne enestående blanding består af 55% Mohair (Superkid), 30% Silke, 8% Polyester og 7% Nylon.

Merino 400 Lace

Det fine hulmønstergarn i LANGYARNS Merino-serie! Ekstra fin merinould er spundet og tvundet to gange for at skabe en klassisk lace-vægt med en løbelængde på 200 m/25 g. Dette garn er skabt til de erfarne og dem, der elsker at lege med mønstre og sting.
Garnet er uden mulesing**

Oceania

Lad dig inspirere af farverige koralrev, majestætiske havdyr, mystiske skibsvrag og tætbefolkede tangskove. I løbet af evolutionen bevægede vi os fra vandet til landjorden. Med garnet OCEANIA besluttede LANG YARNs at se tilbage på deres oprindelse og finde innovative fibre fra havet.

Beriget med brunalger fra tang er SEACELL nærende og revitaliserende for huden. Det transporterer fugtighed og er fuldstændig nedbrydeligt. Algerne, der bruges i fibrene, stammer fra havene og høstes i fjorde ved hjælp af bæredygtige metoder.

Phoenix

PHOENIX er sandsynligvis et af de blødeste garner, du nogensinde har følt. Dette garn består hovedsageligt af Merino ekstra fin, som også er fri for mulesing. Du kan skabe de varmeste kreationer på ingen tid. Når du bærer en skabelse fra vores nye kvalitet PHOENIX, vil du genoplive din garderobe som en fugl Føniks fra asken.
Garnet er uden mulesing**

Vaya

Brug dette lette bomuld, merino og yak-garn til at skabe de perfekte stykker til skiftet mellem årstiderne, beklædningsgenstande, som du vil værdsætte og skatte.

Det anbefales, at du arbejder med to nøgler ad gangen og skifter mellem dem hvert par rækker for at opretholde en flot og jævn fordeling af farverne. Dette garn består af 74% bomuld, 16% uld (Merino ekstra fin) og 10% yak.

Yoko

LANG YARNS har drysset individuelt farvede accenter over overfladen af ​​YOKO, ligesom blomsterblade. Tweed-effekten er subtil og ikke dominerende, men giver garnet dybde. At strikke med YOKO bliver aldrig kedeligt, da der altid dukker en farverig lille overraskelse op på dine pinde.

Alpaka-fibrene og kædetrådskonstruktionen af YOKO gør det særligt blødt og luftigt. Perfekt til varme cardigans og fletmønstre. Dette garn består af 36% akryl, 27% alpaka, 21% uld og 16% nylon.

Zen

Forkæl dig selv med de smukkeste naturlige materialer. Zen er beriget med en smuk, kærlig følelse og en fortryllende glans. Zen kombinerer det bedste fra alle verdener. Garnet består af 35% superfint Merino, 35% Suri Alpaca og 30% silke. Dette giver garnet et opkvikkende udseende. Suri Alpaca adskiller sig fra den mere almindelige Huacaya-Alpaca med fiberens karakteristik: den er kun let krøllet og skinnende. Silke er en af de ældste og mest eksklusive tekstilfibre. Zen er ganske enkelt et vidunderligt naturprodukt, der indtager en exceptionel position blandt tekstilmaterialer på grund af sin glans og blødhed.

Noble Camel, Noble Cashmere & Noble Yak

Eksklusive garn direkte fra Mongoliet. I samarbejde med Mongoliets ædle nomader præsenterer vi LANGYARNS’ fineste og mest dyrebare kasjmirstrik, yak og kamelfibre. Disse kvaliteter stammer fra bæredygtig og dyrevenlig produktion, og deres oprindelse kan spores tilbage til Omnogovi-provinsen, ved foden af Dund Sayhni-bjergkæden.

**Mulesing refererer til en praksis inden for fåreavl, hvor uldproducenter fjerner en del af den hud, der omgiver fårenes bagdel, for at forebygge infektioner og parasitter. Dette gøres ofte uden bedøvelse og kan forårsage betydelig smerte og lidelse for fårene.

Se alle vores garnmærker

Garniverset i Sønderborg

Kaos

Garniverset i Sønderborg

Isager

Garniverset i Sønderborg

Permin

Garniverset i Sønderborg

Filcolana

Garniverset i Sønderborg

Sandnes

Garniverset i Sønderborg

ITO

Garniverset i Sønderborg

Lang Yarns

Garniverset i Sønderborg

Cowgirl Blues

Garnmærkernes billeder afspejler ikke det tilhørende garn.