Kontakt

info@garniverset.dk

Butikken

Perlegade 71, Sønderborg

Strømpegarn

Vi har et udvalg af strømpegarn fra Sandnes, Permin, Lang Yarns og Kremke. Besøg os i Sønderborg for at se alle farver

Strømpegarn

Strømpegarn er en alsidig type garn, der er specielt designet til at strikke eller hækle holdbare og komfortable strømper. Dette type garn er kendt for sin styrke og elasticitet, hvilket gør det ideelt til at modstå slid og bevægelse.

Garniverset i Sønderborg
Garniverset i Sønderborg

Garnkollektioner

Du er altid velkommen til at besøge butikken og få inspiration til dit næste strømpeprojekt. Vi rådgiver og vejleder om det garn, som vi forhandler i butikken.

Strømpegarn, som du kan købe i butikken

Se udvalg af farver fra strømpegarn i butikken

Sandnes Perfect strømpegarn

Sandnes Perfect

50/100
Uld/Nylon

Sandnes sisu strømpegarn

Sandnes Sisu

50/175
Uld/Nylon

Sandnes Labbegarn strømpegarn

Sandnes Labbegarn

50/98
Uld/Nylon

Permin Regina 100-420 strømpegarn

Permin Regia

100/420
Uld/Nylon

Permin Regina 150 Strømpegarn

Permin Regia

150/375
Uld/Nylon

Permin Selma Strømpegarn

Permin Selma

50/210
Håndfarvet Merino/Nylon

LANGYARNS SuperSoxx Strømpegarn

Lang Yarns Soxx

100/420
Uld/Nylon

LANGYARNS Mille Colori Strømpegarn

Lang Yarns Mille Colori

100/400
Uld/Nylon/Polyester

LANGYARNS Footprints

Lang Yarns FootPrints

100/400
Bomuld/Uld/Nylon

Kremke Edelweis

Kremke Edelweiss

100/420
Uld/Recycled PET bottles

Strømpegarns mærker

Kremke Soul Wool er grundlagt af Britta og Carsten Kremke. Britta begyndte at strikke som 8-årig og blev Tysklands yngste indehaver af en garnbutik i begyndelsen af firserne. Deres sortiment fokuserer på garner, der er en sand nydelse at arbejde med, herunder fine, bløde naturfibre af høj kvalitet til rimelige priser. De besluttede sig dog senere for navnet “Kremke Soul Wool,” da det repræsenterer garn med sjæl til din sjæl.

Sandnes Garn er den førende producent af strikkegarn i Norden. De tilbyder et bredt udvalg af garnkvaliteter, der appellerer til strikkere på alle niveauer. Deres sortiment omfatter ikoniske garner som Peer Gynt, Fritidsgarn, Silk Mohair, Alpakka og bomuldsgarn, alle kendt for deres kvalitet og alsidighed. Sandnes Garn prioriterer dyre- og menneskevelfærd i deres produktion og stræber efter bæredygtighed og sporbarhed i forsyningskæden.

Permin er en familieejet virksomhed med en lang historie inden for håndarbejde. Grundlagt i 1854, har de gennem generationer specialiseret sig i broderi og senere tilføjet strikkegarn og opskrifter til deres sortiment under varemærket byPermin. Permin beskæftiger 30 ansatte og eksporterer deres produkter til hele verden.

Lang Yarns har en imponerende historie inden for tekstilindustrien, og de er i dag en af verdens førende mærker inden for håndstrikkegarn. Med 150 års erfaring og i 6. generation er Lang Yarns en familiedrevet virksomhed, der fortsætter med at levere kvalitetsgarn til strikkere verden over.

Vores strømpegarner

Sandnes Perfect

Perfekt garn er en blød og slidstærk garnkvalitet, der er forstærket med nylon. Dette gør det velegnet til at strikke sokker, tøfler og andre slidstærke beklædningsgenstande. Takket være sin blødhed kan det også bruges til at skabe varme vanter, huer og praktisk tøj, der skal tåle daglig brug. Der er endda opskrifter på strømper på indersiden af garnbåndet.

Garnet er superwash-behandlet, hvilket betyder, at det kan vaskes hyppigt i maskinen uden at miste sin kvalitet.

Sandnes Sisu

Sisu er en blød og slidstærk garnkvalitet, der er forstærket med nylon. Dette gør det ideelt til sokker, men på grund af sin blødhed er det også blevet en favorit til praktisk tøj som inderbeklædning under flyverdragter og jakker. Desuden har det været et populært valg til at strikke kofte-designs siden starten af 1980’erne, da garnets struktur fremhæver koftemønstrene på smuk vis. Modeller, der er strikket med Sisu, har en lang levetid og kan være lige så smukke i flere generationer.

Garnet er superwash-behandlet, hvilket betyder, at det tåler hyppig maskinvask uden at miste sin kvalitet.

Sandnes Labbegarn

LABBEGARN er et specielt garn, Sandnes fremstiller ved at genbruge overskydende garn fra deres produktion, og det er perfekt til sokkestrikning. Dette garn produceres, når de har tilstrækkeligt overskydende garn til at starte en ny produktion, så det kan periodevis være midlertidigt udsolgt.

Hvert nøgle indeholder 50 gram garn med en løbelængde på 98 meter. Kvaliteten består af 80% superwash uld og 20% nylon, hvilket gør det nemt at vedligeholde med maskinvask ved 40 grader på uldprogrammet. Strikkefastheden er ca. 19 masker på en pind nr. 3 ½, hvilket giver en 10 x 10 cm prøve.

Permin Selma

Selma er et skønt håndfarvet uldgarn, der gennemgår en økologisk farveproces og kommer i et bredt udvalg af farvekombinationer. Dette garn er ideelt til forskellige projekter, herunder strømper og børnetøj, takket være sin superwash-behandlede merinould, der gør det egnet til maskinvask. Permin Selma er utrolig blød mod huden og kan også strikkes smukt sammen med andre kvaliteter, såsom Angel by Permin, for at fremhæve garnets farvespil.

Sammensætningen af Selma by Permin består af 75% superwash uld og 25% polyamid, og det løber cirka 210 meter på 50 gram. Vær opmærksom på, at dette produkt er økologisk certificeret og testet for skadelige stoffer for at sikre den bedste kvalitet.

Lang Yarns Mille Colori

Garnet lever op til sit navn – tusind farver forenes her for at gøre hver nøgle unik. Spundet med moderne metallisk tråd får dette garn et strejf af glamour. Med sine unikke farvesammensætninger er det perfekt til alle former for tilbehør, især til at hækle og strikke sjaler. Sammensætningen og løbelængden gør Mille Colori Socks & Lace til et klassisk strømpegarn

Lang Yarns FootPrints

FOOTPRINTS er et fantastisk fantasistrømpegarn. Med en længde på 400 meter kan du skabe de smukkeste sokker. Kvaliteten består af 45% bomuld, 42% superwash-behandlet ny uld og 13% polyamid. Dette betyder, at sokkerne er åndbare, nemme at vaske og ekstra holdbare.

Kremke Edelweiss

Dette garn fra KREMKE SOUL WOOL er en klassisk 4-trådet uldgarnsvariant i EDELWEISS-serien. Det indeholder 75% uld og 25% genanvendt polyester fra PET-flasker. Med en imponerende løbelængde på 420 meter pr. 100g er det velegnet til en række projekter. Det anbefales at bruge strikkepinde på 2-3 mm, og strikkefastheden er 30 masker pr. 10 cm. Du skal bruge omkring 500g til at strikke en damestrik i størrelse M. Vær opmærksom på, at dette garn kræver enten håndvask eller maskinvask i uldvaskprogrammet for at bevare dets kvalitet.

Se alle vores garnmærker

Garniverset i Sønderborg

Kaos

Garniverset i Sønderborg

Isager

Garniverset i Sønderborg

Permin

Garniverset i Sønderborg

Filcolana

Garniverset i Sønderborg

Sandnes

Garniverset i Sønderborg

ITO

Garniverset i Sønderborg

Lang Yarns

Garniverset i Sønderborg

Cowgirl Blues

Garnmærkernes billeder afspejler ikke det tilhørende garn.